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Effects of drying methods and extract solvents on the anti-oxidant, anti-proliferative, and anti-inflammatory activities of Melosira nummuloides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
An anti-inflammatory effect of Melosira nummuloides extracts in RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Effect of Melosira nummuloides extract on Adipogenesis in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
서해안 군내간척지 담수호 및 농경지 염류의 시공간적 분포 특성 분석
한국농공학회논문집
2023 .01
Toxical changes of new antifouling agent according to physical changes of seawater
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Agricultural Water Salinity of Reclaimed Tidelands in Southwestern Coastal Areas of South Korea
한국토양비료학회지
2023 .02
동해의 가을철 저염수 분포 및 유동
한국수산과학회지
2017 .04
수생태 환경유지를 위한 하천생태유량 산정
한국농공학회논문집
2016 .01
조피볼락(Sebastes schlegeli)의 장거리 수송을 위한 적정 수온 및 염분 조건 탐색
한국수산과학회지
2017 .02
Aquarius 염분 관측 위성에 의한 동해 저염수의 형성과 유동 연구
한국수산과학회지
2018 .04
Characteristics of food waste: water and salinity contents
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Managing Soil Organic Matter and Salinity by Crop Cultivation in Saemangeum Reclaimed Tidal Land
한국토양비료학회지
2018 .02
Effects of Salinity Changes on Hematological Responses in Juvenile Ship Sturgeon Acipenser nudiventris
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
관개용수 염도수준에 따른 시설 상추 및 당근의 생육 영향 분석
한국농공학회논문집
2015 .01
Differential Reponses of Electrical Conductivity and Chloride Concentration in Soil and Plant Extracts to Chemical and Organic Fertilizations in Salt-Affected Greenhouses
한국토양비료학회지
2022 .08
Prediction of Cucumber Growth and Yield under Different Light Intensity Conditions using Empirical Growth Model
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Growth and survival of hard-shelled mussel (Mytilus coruscus) in early life stage response to water temperature, salinity, and rearing density
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
2016년 한국 수산자원보호해역에서 식물플랑크톤 군집의 계절 및 해역별 분포
해양환경안전학회지
2018 .01
염도와 발효온도를 달리하여 제조한 단기 숙성 묵은 김치의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .06
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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