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Complete genome sequence of Bacillus mesonae H20-5, an efficient strain enhancing abiotic stress tolerance in plants
미생물학회지
2019 .12
Induced Tolerance to Salinity Stress by Halotolerant Bacteria Bacillus aryabhattai H19-1 and B. mesonae H20-5 in Tomato Plants
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Effect of Bacillus mesonae H20-5 Treatment on Rhizospheric Bacterial Community of Tomato Plants under Salinity Stress
The Plant Pathology Journal
2021 .12
Role of Copper-Resistant Rhizobacteria in Growth of Tomato Plant Exposed to Copper and Expression of Some Stress-Related Genes in Tomato
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
토마토 분말을 첨가한 죽의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
품종별 저장 기간에 따른 저염 토마토 장아찌 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .06
토마토 추출물의 라디칼 소거 및 항염증 활성
한국지역사회생활과학회지
2022 .02
Characterization of a Novel Plant Growth Promoting Dormant Bacterium from Tomato Rhizosphere
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Evaluation of Resistance to Ralstonia solanacearum in Tomato Genetic Resources at Seedling Stage
The Plant Pathology Journal
2016 .02
옥상 도시농업에서 방울토마토(Lycopersicon esculentum)와 바질(Ocimum basilicum)간의 공영식재가 생육, 생리, 생산성에 미치는 영향
한국환경과학회지
2021 .09
Tomato Plant Growth Promoting Flavobacterium Species and Effect on Rhizosphere Microbial Community
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Aspergillus terreus JF27 Promotes the Growth of Tomato Plants and Induces Resistance against Pseudomonas syringae pv. tomato
Mycobiology
2018 .01
가염 토마토 분말의 품질특성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2016 .01
토마토즙과 딸기즙을 첨가한 두부의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Physiology and Gene Expression Analysis of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Exposed to Combined-Virus and Drought Stresses
The Plant Pathology Journal
2023 .10
Isolation of the Rhizosphere Bacteria Associated with Bacterial Wilt Resistance in Tomato
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Interplay between Tomato’s Disease Resistance and Its Rhizosphere Microbiota
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
큰느타리 수확 후 배지 물 추출물의 토마토 풋마름병 억제
한국균학회지
2016 .01
Influence of Soil Microbiome on Bacterial Wilt Disease of Tomato Plant
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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