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A study of age and growth for Pacific anchovy, Engraulis japonicus in the southern waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
한국 남해안 멸치( Engraulis japonicus)의 연령과 성장 연구
한국수산과학회지
2024 .08
Spawning strategy of Pacific anchovy Engraulis japonicus relation to the environmental factors in the southern coast of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Feeding Habits of Japanese Anchovy, Engraulis japonicus in South Sea of Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Future changes in the seasonal habitat distribution for anchovy (Engraulis japonicus) in Korean waters projected by a Maximum Entropy Model
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
Ontogenetic and seasonal change in diet composition of Pacific anchovy Engraulis japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Predictors for the fishing conditions of Japanese anchovy Engraulis japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
A conceptual approach for the analysis of changes in anchovy catch in the South Sea of Korea – case study -
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
모의실험을 통한 한국 연근해 고등어(Scomber japonicus)의 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2018 .06
기선권현망어업에서 어로기술개발에 따른 어획성능지수 변화
수산해양교육연구
2019 .10
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
2013년-2014년 춘계와 동계에 대한 통영과 여수 연안역의 멸치 어군의 현존량 추정
수산해양기술연구
2015 .01
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
이상 고수온에 따른 남해안 멸치 알과 자어 분포 및 어획량 변동 특성
수산해양기술연구
2018 .01
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
진해만 동부해역에 분포하는 멸치(Engraulis japonicus) 자치어의 식성
한국수산과학회지
2017 .02
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