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서론
박테리오신
연구 및 시장 동향
식품
치료제
결론
참고문헌
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Enterococcus faecium CJNU 2008 균주 생산 박테리오신의 특성 규명
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
신규 Lactobacillus gasseri G2균주가 생산한 박테리오신의 안정성 및 항균특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Isolation and Molecular Identification of Bacteriocin-producing Enterococci with Broad Antibacterial Activity from Traditional Dairy Products in Kerman Province of Iran
한국축산식품학회지
2018 .01
Isolation of a Lactococcus lactis Strain Producing Anti-staphylococcal Bacteriocin
한국축산식품학회지
2018 .01
박테리오신 신속 추출을 위한 Aqueous Two Phase System 고찰
산업식품공학
2021 .11
Novel Bacteriocins from Geobacillus thermoleovorans and G. stearothermophilus against Paenibacillus larvae
Journal of Apiculture
2024 .06
Antimicrobial Activity of a Bacteriocin Produced by Enterococcus faecalis KT11 against Some Pathogens and Antibiotic-Resistant Bacteria
한국축산식품학회지
2018 .01
Inhibition of Clostridium perfringens using Bacteriophages and Bacteriocin Producing Strains
한국축산식품학회지
2018 .01
Complete genome sequence of bacteriocin-producing Ligilactobacillus salivarius B4311 isolated from fecal samples of broiler chicken with anti-listeria activity
한국축산학회지
2024 .01
Isolation and Characterization of an Anti-listerial Bacteriocin from Leuconostoc lactis SD501
한국축산식품학회지
2018 .01
Studies on Useful Active Substances (Enzymes and Bacteriocins) Derived from Microorganisms in Fermented Food Based on Zymography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Synergistic Inhibition by Bacteriocin and Bacteriophage against Staphylococcus aureus
Food science of animal resources
2019 .01
포스트 코로나 시대, 식품산업의 변화와 지속가능한 식품소비
식품산업과 영양
2021 .12
Development of Bacteriocin-Prodcting Probiotics Complex with Improved Storage and Its K-Food Industrialization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antilisterial Effect of Bacteriocin SH01, Obtained from Enterococcus faecium SH01, in Ground Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
4차 산업혁명과 식품산업
식품과학과 산업
2017 .06
4차 산업혁명과 식품산업
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
우리나라 식품안전보건지표를 활용한 사례연구: 다양한 통합지수 산출을 통한 주요 지표 확인 및 사회경제적 지위와의 상관성 파악
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Purification and characterization of two bacteriocins from Lactobacillus brevis BK11 and Enterococcus faecalis BK61 showing anti-Helicobacter pylori activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
식품업계의 4차 산업 동향 및 식품영양학과의 교육 사례
식품산업과 영양
2019 .06
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