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Microbial Stability and Quality Characteristics of Seaweed Powder as Affected by Relative Humidity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In vitro Antioxidant Activities of Five Different Seaweeds from Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
APPLICATION OF MICROBIAL FERMENTATION IN SEAWEED PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Studies on Antioxidants and Antibacterial Plants to Improve the Storage Period of Seaweed Chip
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Studies on Heavy Metal characteristics in different parts of Seaweed in Korea Coastal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant activity and Total Phenol Content in Coffee according to grinding degree and extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on the Color, Phenolics, and Antioxidant Properties of Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effect of High Pressure Processing on the Microbial, Physical Properties and Antioxidant Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Tyrosinase inhibition effects of Korean edible brown, green, and red seaweed extracts
Fisheries and Aquatic Sciences
2024 .07
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