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Evaluation of the Immunoenhancing Efficacy of Red Wild Ginseng Composition and Its Cyclodextrin-Based Inclusion Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Research on the Efficacy of Korean Red Ginseng Related to Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
The Correlation Analysis between the Soil Bacterial Community and Growth Characterization of 13-years-old Wild-simulated Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Correlation between Soil Properties and Growth Characteristics of Wild-simulated Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Seedling in Different Forest Physiognomy
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Effect of Supplements on Metabolic Syndrome : Including Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality of Red Ginseng as Affected by The Grades of Fresh Ginseng Collected in Youngju, Gyeongbuk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
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