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Development of the chloroplast genome-based InDel markers in Niitaka (Pyrus pyrifolia) and its application
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
The Pollination Efficiency of Insect Pollinators and Artificial Pollination in the Asian Pear(Pyrus pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Effect of Pectin during Pear (Pyrus pyrifolia cv. Whangkeumbae) Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
식용 코팅 처리된 신선 편이 절편 배의 갈변 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Genetic and Comparative Mapping of Pyrus pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Construction of a Genetic Linkage Map in Pear ((Pyrus pyrifolia × P. communis) × P. pyrifolia) Using SNPs Detected from GBS and SSRs
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
배 ‘조이스킨(Pyrus pyrifolia Nakai)’의 자가불화합 인자 구명
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
SNP Discovery for Integrated Linkage Mapping in Pears (Pyrus pyrifolia and P. ussuriensis) Using Draft Genome of ‘Wonwhang’ (P. pyrifolia )
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Establishment of a simple method for purification of high purity chlorogenic acid from immature fruit of pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
Applied Biological Chemistry
2015 .01
The Chemical Study on Pear (Pyrus spp.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
관리방법에 따른 배 과수원 토양의 계절적 화학성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Morphological Characteristics of Pollen of Species for Pear (Pyrus pyrifolia) Artificial Pollination and Their Germination and Fertilization Abilities
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
과피가 얇고 과심이 작은 배 ‘센스올’
한국육종학회지
2022 .12
Construction of a Linkage Genetic Map Using SNP Developed by 70K SNP-Array in Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Storage Temperature Effect on Fruit Quality Attributes of ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Gibberellic Acid4+7 (GA4+7) Effect on Fruit Quality Attributes, Physiological Disorders, and Metabolites in Cold-stored ‘Wonhwang’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
신품종 배의 물리화학적 특성 및 항산화 활성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Pectin is Main Factor to Regulate the Fruit Size and Firmness during Fruit Development and Ripening in Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
배 ‘원황’(Pyrus pyrifolia) 유전체 해독에 기반한 SSR 마커 개발 및 유전자 지도 작성
한국육종학회지
2018 .01
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