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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
국산 과실주의 라디컬 소거능 활성
Food Science and Preservation
2018 .06
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of passion fruit filling formulation using passion fruit, sugar, and pectin by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
천년초의 성분특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .02
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Comprehensive Comparison of Antioxidant Activity and Total Flavonoid Content in the Whole Fruit, Flesh and Peel of Orange ( Citrus sinensis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of 1-methylcyclopropene treatment on fruit quality and antioxidant activities of ruby-S apples during cold storage
Food Science and Preservation
2022 .07
Optimization and production of protein hydrolysate containing antioxidant activity from tuna cooking juice concentrate by response surface methodology
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .06
Antioxidative effects and tyrosinase inhibition activity of probiotics isolated from Jeot-gal
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Optimization of passion fruit liquid tea by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
수입산 열대·아열대 과일의 항산화 활성 비교연구
Food Science and Preservation
2015 .08
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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