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Application of Abscisic Acid can Overcome the Inhibitory Effect That Forchlorfenuron may Have on the Development of Red Color of ‘Flame Seedless’ Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Promotion of Grape Berry (Vitis vinifera) Ripening by the Combination of S-(+)-Abscisic Acid and Potassium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Current Research Status of Postharvest Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
포도 품종에 따른 과피 조직의 특징
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparison of the Antioxidative Effects and Content of Anthocyanin and Phenolic Compounds in Different Varieties of Vitis vinifera Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Characteristics of Triploid Table Grape Cultivar 'Earlyred Seedless' (V. vinifera×V. labrusca) Bred in China
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Studies on the Micrografting Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Study of Regulating the Muscat Hamburg Grape Seedless Technique
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Residues of Organochlorine Pesticides in Grape (Vitis vinifera) and Peach (Prunus persica) Orchard Soil and Fruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
Effect of Washing and High CO₂ Treatment on the Quality of Fresh-cut Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development Gene-based Markers for Breeding of Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
天然型 S-ABA處理가 포도 ‘巨峰’의 着色과 成熟에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
고품질 대립계 무핵포도 신품종 ‘스위트 드림’
한국육종학회지
2015 .01
葡萄 ‘Campbell Early’(Vitis labruscana B.)에 있어서 칼슘鹽이 Ethephon에 依한 脫粒의 防止에 미치는 影響
Korean Journal of Agricultural Science
1991 .12
Effect of Nitrogen Fertigation on the Yield and Quality of Fruit of ‘Campbell Early’ Grapevine (Vitis vinifera L.) in Open Field Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Effects of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
씨 없는 3배체 포도 ‘레드드림’ (Vitis sp.) 육성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
포도의 폼종별 휘발성 향기성분 분석
Food Science and Preservation
2000 .12
Effect of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
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