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結果 및 考察
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引用文獻
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天然型 Abscisic Acid가 포도 巨峰의 着色에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
天然型 Abscisic Acid가 포도 巨峰의 營養生長 및 結實에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
n-Propyl Dihydrojasmonate가 포도의 果實 着色에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Effects of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
포도 ‘거봉’ 성숙에 따른 과실 경도변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
포도의 着色生理에 關한 硏究 : Ⅱ. 糖, Abscisic Acid 및 Indoleacetic Acid가 포도 巨峰의 Antocyanin 發現에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1980 .10
Different Changes in Inner Contents of ‘Kyoho’ Grape Berry during the Growth and Ripening Period
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
포도의 着色生理에 關한 硏究 : Ⅰ. 果實溫度가 포도巨峰의 Anthocyanin發見에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1979 .05
Effect of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Expression of VvmybA1 Gene and Anthocyanin Accumulation in Various Grape Organs
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimum Fruiting and Quality Change with Controlled Fruiting in Kyoho Grape
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Postharvest Ethylene Treatment on the Minimal Processing Suitability of ‘Kyoho’ Grape
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Application Timing and Concentration of Abscisic Acid or Ethephon Interact to Affect the Color of ‘Crimson Seedless’ Table Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
Prediction of ‘Kyoho’ Grape Veraison by Growing Season Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of Water Stress on Soluble solids, Acid and Abscisic Acid Content in Different Portions of Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Changes in Soluble Solids, Acidity, and Abscisic Acid Contents in Different Portions of Fruit during Maturation of Satsuma Mandarin
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .04
Cold stress하에서 Abscisic acid 시용이 무기태 질소의 흡수 및 축적에 미치는 영향
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2000 .01
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