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Management of diabetes-induced xerostomia by the treatment with herbal medicine-Ixeris dentata extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of growth characteristics and carotenoids and phenolic compounds contents of Ixeris dentata
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Investigation of Antioxidant Component and Antioxidant Activity in Ixeris dentata Collections
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Transcriptome Profiling and Comparative Analysis of Tissue Enriched Genes from Ixeris dentata forma albiflora
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .12
Inhibitory effects of Porphyra dentata extract on 3T3-L1 adipocyte differentiation
한국축산학회지
2020 .01
Identification of Regional Ixeris dentata in South Korea Based on DNA Barcoding for an Internal Transcribed Spacer Region (ITS1-4)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
감마선 조사한 씀바귀(Ixeris dentata NAKAI) 추출물의 항산화 및 당분해 효소 활성 변화 비교
한국식품영양과학회지
2022 .01
Antioxidant Activities of Various Organs from Ixeris sonchifolia L. at Different in Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Identification of Regional Ixeris dentata in South Korea Based on psbA-trnH Sequence Analysis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
The Analysis of Proximate Composition, Minerals and Amino Acid Content of Red Alga Pyropia dentata by Cultivation Sites
한국환경생태학회지
2015 .01
Study on Improvement of Cultivation Method for Ixeris strigosa
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
한국 해남 양식장에서 홍조 잇바디돌김의 성장기 아미노산과 광합성 색소 성분 조성
수산해양교육연구
2018 .08
Analysis and Comparison of the Nutritional Composition of Porphyra dentata and Porphyra yezoensis from Jeonnam, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Molecular Characterization of Carotenoid Biosynthetic Genes in Ixeris dentate var. albiflora
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Medical Food Market Growth and the Opportunity in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
선씀바귀 육성품종 ’속새원’의 재배 및 품질특성
한국약용작물학회지
2022 .02
Is the Nutritional Treatment Effective on Immunological Dysregulation during Aging Process?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Yanggaeng Added Garlic Extract Aging Low Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Importance of High Quality Protein for Muscle Health Maintenance in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Comparison with Chemical Analysis and PCA of Paper by Thermal Aging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
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