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Studies of Natural Small-Molecule Compounds Modulating the Aging of Muscle and Muscle Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Edible Marine Resources on Reinforcement of Aging Muscle Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protein for Muscle: Single Source or Better with Blends?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nutrition Solution for Muscle Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative review of muscle fiber characteristics between porcine skeletal muscles
한국축산학회지
2024 .03
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Development of Plant-Based Protein for Preventing Sarcopenia and Muscle Strength Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Medical Food Market Growth and the Opportunity in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Establishment of Optimal Culture Methods for Obtaining Protein from Animal Muscle Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Silver and Sport Product Development for Muscle Loss Prevention and Muscle Strengthening
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Meeting the meat: delineating the molecular machinery of muscle development
한국축산학회지
2016 .01
근위축 마우스 모델에서 한국산 겨우살이 추출물에 의한 단백질 합성 신호전달 경로의 활성화
한국식품영양학회지
2017 .04
Chrysanthemum morifolium Extract Improves Muscle Function through Increasing Mitochondrial Biogenesis and Muscle Protein Synthesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Role of Protein Intake in Preserving Skeletal Muscle Mass in Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Morphological Characteristics of Muscle Fibers on Porcine Growth Performance and Pork Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Current Perspectives on Obesity and Skeletal Muscle Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
The Comparison with Chemical Analysis and PCA of Paper by Thermal Aging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Comparison of muscle protein from old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
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