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Screening and Characterization of Flocculent Yeast, Candida sp. HY200, for the Production of Xylitol from D-Xylose
Journal of Microbiology and Biotechnology
2005 .01
Strain Improvement of Candida tropicalis for the Production of Xylitol : Biochemical and Physiological Characterization of Wild-type and Mutant Strain CT-OMV5
The Journal of Microbiology
2006 .02
Production of Xylitol by Xylitol Dehydrogenase Defective Mutant of Pichia stipitis
한국미생물학회 학술대회논문집
2000 .10
Electrochemical Reduction of Xylose to Xylitol by Whole Cells or Crude Enzyme of Candida peltata
The Journal of Microbiology
2005 .10
자일리톨 첨가가 동치미의 맛과 발효숙성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2004 .01
Pichia stipitis의 Xylitol Dehydrogenase Defective Mutant에 의한 Xylitol 생산 수율 향상
미생물학회지
2001 .06
Evaluation of xylitol as an agent that controls the growth of skin microbes: Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, and Cutibacterium acnes
미생물학회지
2020 .03
석유탄화수소를 이용한 단세포단백질의 생산에 관한 연구 : Ⅲ. Candida tropicalis KIST 351에 대하여
미생물학회지
1971 .09
Candida tropicalis PW-51을 이용한 페놀수지 폐수의 처리
미생물학회지
1999 .09
Candida albicans, C. tropicalis, C. parapsilosis에서 단백질 분해효소 생산의 최적 배양조건
The Journal of the Korean Society for Microbiology
1997 .08
Candida tropicalis Isolated from Tuak, a North Sumatera- Indonesian Traditional Beverage, for Bioethanol Production
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Inhibitory Effects of D-mannose on Streptococcus mutans in the Presence of Sucrose
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2016 .06
출아효모에서 xylitol dehydrogenase (XYL2)의 최적 생산을 위한 발현 시스템 구축
생명과학회지
2017 .12
Xylitol Production by Kluyveromyces marxianus 36907-FMEL1 at High Temperature was Considerably Increased through the Optimization of Agitation Conditions
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Microbiological Purification of L-Arabitol from Xylitol Mother Liquor
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
건강한 사람들의 구강으로부 Candida dubliniensis의 동정과 칸디다 종의 분리
대한임상검사과학회지
2013 .01
자일리톨과 솔비톨로 설탕을 대체한 인절미의 물성 및 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2013 .01
Production of Alkaline Protease by Entrapped Bacillus licheniformis Cells in Repeated Batch Process
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
자이리톨과 에리스리톨을 이용한 유자차의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2003 .01
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