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Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Studies with $P^{32}$ Tracer on Laboratory Index of Available Phosphorus in Paddy Soil, Korea (II)
Applied Biological Chemistry
1970 .01
무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
열무(Raphanus sativus L.)의 계절에 따른(봄과 가을) 항산화 물질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Assessing Genetic Variation among Radish (Raphanus spp.) Accessions Using Morphological Traits
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
쌈 무 용도의 무 (Raphanus sativus L.) 품종 및 계통간의 재배시기별 육질경도와 당도의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
무우 種子의 休眠中 Auxin含量의 變化
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1984 .07
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Complete Chloroplast and Mitochondrial Genomes of Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effect of chilling on Physiological Reactions and Composition of Fatty Acids in Radish(Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of the Gene Encoding Radish (Raphanus sativus L.) PG-inhibiting Protein
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
저온 및 일장 처리가 무의 화아분화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
A Simple and Efficient Transformation for Radish (Raphanus sativus L.) Plants using Agrobacterium tumefaciens
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
건조방법에 따른 마른 무말랭이의 품질 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
감마선 조사가 무(Raphanus sativus L.) 의 종자발아율 및 생육 초기 표현형에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect Food Additive Compounds on the Development of Soft Rot Disease Caused by Pcc. in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
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