지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
홍삼의 정상 및 내백부의 미세구조 ( Ultrastructure of Normal and Inside White Part in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1988 .12
해가림 종류가 수삼 , 홍삼 및 백삼의 품질과 무기물 함량에 미치는 영향 ( Effect of Shading on the Quality of Raw , Red and White Ginseng and the Contents of Some Minerals of Ginseng Roots )
Journal of Ginseng Research
1990 .06
수삼의 CA 및 MA 저장이 홍삼의 지방산에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Fatty Acid of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .12
CA저장이 수삼 및 홍삼의 항산화 작용과 항암작용에 미치는 영양 ( Effect of Controlled Atmosphere Storage on the Antioxidative and Cytotoxic Activities of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
The contents of ginsenosides and amino sugars in red ginseng, inside white red ginseng, and inside and outside white red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
내백 수삼 전분의 특성 ( The Physicochemical Properties of Starch from Inside White Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1994 .12
CA 및 MA저장이 수삼 및 홍삼의 색상 및 관능적 특성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Color and Sensual Properties of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1998 .06
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 - Ⅰ. 수삼등급별 체형과 중량분석 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6-Year-Old Fresh Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) by and Image Analyzer - Ⅰ. Shape and Weight Analyses According to the Grade of Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1996 .04
CA 및 MA 저장이 수삼 및 홍삼의 외관품질 및 사포닌 조성에 미치는 영향 ( Effect of Controlled Atmosphere and Modified Atmosphere Storage on the Apparent Quality and Saponin Component of Fresh and Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1995 .04
Image Analyzer를 이용한 수삼등급의 자동판정 Ⅱ.수삼의 적변판정 ( Automatic Decision-Making on the Grade of 6 Year-Old Fresh Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) by an Image Analyzer Ⅱ. Decision of Rusty Root of Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2002 .03
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
연포장재 필름으로 개별포장한 수삼의 저장 중 관능특성 및 화학성분 변화
Journal of Ginseng Research
2002 .07
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
수삼중 휘발성 향기성분에 관한 연구 ( Studies on the volatile flavor components of fresh ginseng )
Journal of Ginseng Research
1984 .06
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
홍삼과 백삼의 비교 고찰
Journal of Ginseng Research
2005 .03
홍삼 및 백삼의 뇌두 , 동체에 대한 생물활성 비교 ( A Comparative Biological Study of the Rhizome and Main Root from Red and White Ginsengs )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
0