지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
볶음처리에 의한 인삼의 이화학적 특성변화 ( Changes in the Physicochemical Properties of Ginseng by Roasting )
Journal of Ginseng Research
1993 .12
볶음처리에 생성된 인삼박 추출액의 분리와 특성 ( Separation and Characteristics of the Extract Solution from Ginseng Marc by Roasting Process )
Journal of Ginseng Research
1995 .08
볶음처리한 인삼박의 Ginsenosides 변화 ( Changes of Ginsenosides in Ginseng Marc by Roasting Process )
Journal of Ginseng Research
1996 .08
볶음처리한 홍삼박의 향기성분과 관능적 특성 ( Studies on Flavor Components and Organoleptic Properties in Roasted Red Ginseng Marc )
Journal of Ginseng Research
1999 .12
홍삼 Ext수용액의 살균과 저장중 성분의 변화와 생성된 침전물의 이화학적 특성 ( Changes in Chemical Components of Red Ginseng Extract Solution and Physicochemical Properties of Precipitates Formed During Sterilization and Storage )
Journal of Ginseng Research
1996 .04
Recent Studies on Analytical Methods of Ginseng Components
고려인삼학회 학술대회
2008 .12
저온저장 후 냉동건조한 인삼의 이화학적 특성 ( Physicochemical Properties of Freeze Dried Ginseng from the Fresh Ginseng Stored at Low Temperature )
Journal of Ginseng Research
1994 .04
인삼가공중 아미노산 성분의 변화 기전에 관한 연구 ( Studies on the Transforming Mechanism of Amino Acid Components in Ginseng in the Course of Ginseng Processing )
Journal of Ginseng Research
1992 .04
홍삼박으로부터 산성다당체의 추출조건 조사
Journal of Ginseng Research
2002 .09
한국 인삼 성분들에 관한 생화학적 연구 (Ⅱ) - 인삼 성분들이 RNA 중합효소의 활동성에 미치는 영향 - ( Biochemical Studies on the Chemical Components of Korean Ginseng (Ⅱ) - Effects of Ginseng Components on the Activity of RNA Polymerase - )
Journal of Ginseng Research
1976 .12
인삼다당류의 이화학적 특성에 관한 연구 ( Physicochemical Propertis of Korean Ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) Root Polysaccharides . )
Journal of Ginseng Research
1985 .12
원료인삼의 성분과 품질관리 ( Components of Raw Ginseng and Quality Control )
Journal of Ginseng Research
1991 .12
홍삼박 볶음처리 추출액이 알콜해독에 미치는 효과 ( Effect of Ginseng Extract Residue Roasted on Alcohol Detoxification )
Journal of Ginseng Research
1994 .08
The world ginseng market and the ginseng (Korea)
Journal of Ginseng Research
2013 .01
한국 인삼 성분들에 관한 생화학적 연구 (Ⅲ) - 인삼 성분들이 숙신산 탈수소효소의 활동성에 미치는 영향 - ( Biochemical Studies on the Chemical Components of Korean Ginseng ( Ⅲ ) - Effects of Ginseng Components on the Activity of Succinate Dehydrogensae - )
Journal of Ginseng Research
1976 .12
성분의 분석
최신고려인삼연구
2007 .12
고려인삼 ( Panax ginseng C. A. Meyer ) 전분의 이화학적 특성에 관한 연구 - 3. 전분의 물리적 특성 ( Physicochemical properties of Korean ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) root starch - 3. Physical properties of the starch )
Journal of Ginseng Research
1984 .12
고려인삼 ( Panax ginseng C. A. Meyer ) 전분의 이화학적 특성에 관한 연구 - 1. 전분의 함량 및 일반성상 ( Studies on the physicochemical properties of Korean ginseng ( Panax ginseng C. A. Meyer ) root starch - 1. Starch content and general features )
Journal of Ginseng Research
1984 .12
Clinical Effects of Korean Ginseng, Korean Red Ginseng, Chinese Ginseng, and American Ginseng on Blood Pressure in Mild Hypertensive Subjects
대한한의학회지
2006 .12
인삼성분이 초산발효에 미치는 영향에 관한 연구 ( 제2보 ) ( Studies on the Effect Korean Ginseng Components on Acetic Acid Fermentation . ( Ⅱ ) )
Journal of Ginseng Research
1980 .12
0