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[특집 : 새로운 감미료의 산업적 이용과 전망] Production of Rare Monosaccharides Using Microorganisms and Their Enzymes
식품산업과 영양
1997 .06
Production and Efficacy of Active Compounds from Red Ginseng Extracts Fermented with Microorganisms and Its Recombinant Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
인공열화된 밀랍본의 제책부위별 당 조성비 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
상업용 목질섬유소 분해 효소의 특성
펄프·종이기술
2004 .09
Paper production, Microbial contamination and effective biocidal treatment
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2014 .10
담자균(擔子菌)이 생산(生産)하는 효소(酵素)에 관한 연구(硏究) - 제1보(第一報). 조효소(粗酵素)의 생산(生産)에 관하여 -
Applied Biological Chemistry
1981 .01
The Moisture Response of Soil Microorganisms: Old Topic, Present Challenges and New Approaches
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
수 종 상황버섯의 조다당 분획물 조성
한국식품영양과학회지
2007 .01
The Preparation and Identification of Hydrolysis Oligosaccharide from White Copra Meal by Yeast Fermentation and Sunflower Seed Enzymes
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
Studies on Useful Active Substances (Enzymes and Bacteriocins) Derived from Microorganisms in Fermented Food Based on Zymography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Maintenance of microorganisms and the main function of Korean Collection for Type Cultures
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
The microorganism community characteristics of soybean (Glycine max ) cultured soil with high microorganism activities on saprolite soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
황촉규근(黃蜀葵根) 점액(粘液)에 관한 연구(硏究) -[제육보(第六報)] 황촉규근(黃蜀葵根) 점액(粘液)의 점도변화(粘度變化)에 미치는 미생물(微生物)의 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
된장 유래 혈전분해효소 생산균주의 분리 및 최적 효소생산 조건 탐색
Food Science and Preservation
2005 .12
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Research of Marine Microorganism community Using Next-Generation Sequencing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[S13-3] Structure-function Analysis of Transformed Ginsenosides Produced by Various Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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