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Optimization of the Production of Fibrinolytic Enzyme from Bacillus firmus NA - 1 in Fermented Soybeans
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
혈전 분해효소 생산균의 탐색 및 효소생산 최적조건의 조사
한국식품영양과학회지
2003 .10
된장으로부터 혈전용해능 및 β - Glucosidase 활성을 가진 균주 분리 및 효소생산 배지의 최적화
한국식품영양과학회지
2004 .01
새우젓에서 혈전용해효소 생산균주의 분리, 동정 및 효소생산 배지의 최적화
한국식품과학회지
1999 .12
[P5-51] Characterization of a bifunctional chitinase-fibrinolytic enzyme of Bacillus licheniformis isolated from Fermented Shrimp paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
된장의 혈전용해효소 활성과 미생물 분포와의 상관관계
한국식품영양과학회지
2004 .01
Fibrinolytic Enzyme Production by Bacillus subtilis KH - 4 Isolated from Deonjang
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Purification and Characteristics of Fibrinolytic Enzyme from Chongkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
된장으로 부터 fibrin 용해 세균의 분리에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1999 .01
감마선 조사가 장류제품의 가수분해효소 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .10
Isolation and Identification of Fibrinolytic Enzyme Producing Strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인공재배 버섯의 혈전분해효소 활성검색
한국식품과학회지
2005 .12
[P5-40] Fibrinolytic activities of Bacillus Iicheniformis CH3-17 Isolated from Cheonggukjang and Purification of a Fibrinolytic enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
된장으로부터 Angiotensin 전환효소 저해제 생산 세균의 분리 및 특성
한국식품과학회지
2001 .02
양식산 굴 첨가가 된장의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
[S3-3] Expression of Fibrinolytic Enzyme Genes from Bacillus sp. Isolated from Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
새로운 혈전용해 효소의 생성 및 특성 : 청국장에서 분리한 Bacillus sp. KP - 6408로부터 효소 생성의 최적조건
한국식품영양과학회지
1998 .01
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