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전통식품(청국장)으로 부터 fibrin용해 세균의 분리 동정
Applied Biological Chemistry
1998 .01
된장 유래 혈전분해효소 생산균주의 분리 및 최적 효소생산 조건 탐색
Food Science and Preservation
2005 .12
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Optimization of the Production of Fibrinolytic Enzyme from Bacillus firmus NA - 1 in Fermented Soybeans
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
일반식품에서 분리된 Listeria spp.의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
[P5-38] Growth and Fibrinolytic Activity of Bacillus licheniformis Strain Carrying a Fibrinolytic Gene, AprE2 from Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
된장의 혈전용해효소 활성과 미생물 분포와의 상관관계
한국식품영양과학회지
2004 .01
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
[P5-23] Fibrinolytic Activities of Bacillus Strains Isolated from Chungkookjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
[P5-40] Fibrinolytic activities of Bacillus Iicheniformis CH3-17 Isolated from Cheonggukjang and Purification of a Fibrinolytic enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Fibrinolytic Enzyme Production by Bacillus subtilis KH - 4 Isolated from Deonjang
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
EMS 처리에 의한 풍산나물 콩 돌연변이 집단에서 지방산 조성 변이
경북대농학지
2013 .01
Determination of Fatty Acid Composition in Soybean Seed Using Near Infrared Reflectance Spectroscopy
한국육종학회지
2005 .01
된장으로부터 혈전용해능 및 β - Glucosidase 활성을 가진 균주 분리 및 효소생산 배지의 최적화
한국식품영양과학회지
2004 .01
Composition of Oil and Fatty acid in Sprout and Wild Soybeans for Specific Food and Industrial Applications
한국육종학회지
2006 .01
Gas Chromatography에 의(依)한 미강유(米糠油)의 지방산분석(脂肪酸分析)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
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