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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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TEMPERATURE-DEPENDENT DEVELOPMENT OF THE SOFT TUNIC SYNDROME IN THE ASCIDIAN Halocynthia roretzi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Roles of Erf gene in embryogenesis of the ascidian, Halocynthia roretzi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2010 .06
우렁쉥이(Halocynthia roretzi)의 凍結貯藏에 關한 硏究
한국식품과학회지
1996 .12
우렁쉥이 저온저장 및 품질안정성에 관한 연구
한국식품과학회지
1994 .08
우렁쉥이(Halocynthia roretzi) 肉의 凍結 貯藏中 黑變防止에 關한 硏究
한국식품과학회지
1996 .10
Genetic Diversity in Cultured and Wild Populations of the Ascidian Halocynthia roretzi Inferred from Mitochondrial DNA Analysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
Partial Purification and Some Properties of Polyphenol Oxidase from Aster scaber
한국식품영양과학회지
1991 .06
배과실(果實)의 Polyphenol Oxidase의 분리(分離) 정제(精製) 및 그 특성(特性)
경북대농학지
1986 .01
In vitro Cyst Formation of Azumiobodo hoyamushi, the Causative Agent of the Soft Tunic Syndrome in the Ascidian, Halocynthia roretzi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .10
[S-8] Soft tunic syndrome in the edible ascidian Halocynthia roretzi (Drasche) is caused by a kinetoplastid protist
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2011 .06
연근의 polyphenol oxidase 정제 및 특성조사
한국식품과학회지
2003 .10
[P-26] 멍게, Halocynthia roretzi 동시성숙에 관한 연구
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2011 .06
The Effect of Ascidian (Halocynthia roretzi) Tunic Carotenoid and Conjugated Linoleic Acid on Sea-reared Rainbow Trout (Onchorynchus mykiss) Growth
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Methods to eradicate soft tunic syndrome (STS)-causing protozoa Azumiobodo hoyamushi, the highly infectious parasite from the edible ascidian (Halocynthia roretzi)
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
칡 뿌리의 Polyphenol Oxidase의 정제 및 성질에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1988 .01
팽나무버섯 polyphenol oxidase의 정제 및 특성
한국식품과학회지
2002 .08
양식 및 천연산 우렁쉥이의 식품성분
한국식품과학회지
1997 .10
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