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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Growth Characteristics of Glechoma hederacea var. longituba 'Nakaito' Select Potential Cover Crop for Apple Orchard
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
긴병꽃풀(Glechoma hederacea) 재배시 비료 처리에 따른 정유성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Influence of Glechoma hederacea var. longituba‘Nakaito’ as a Cover Crop on the Fruit Quality and Mineral Composition in Apple Orchard
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
긴병꽃풀 (Glechoma hederacea) 정유의 제초활성
한국잡초학회지
2008 .06
Monitoring of Total Phenolics, Electron Donating Ability and Nitrite Scavenging Ability in Microwave-Assisted Extraction for Angelica gigas Nakai
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Effect of Germinated Brown Rice Concentrate on Free Amino Acid Levels and Antioxidant and Nitrite Scavenging Activity in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .06
솔잎 및 녹차추출물의 항산화성 및 아질산염 소거작용
한국축산식품학회지
2002 .01
Antioxidative Activities of Extracts from Glechoma grandis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
페놀성 화합물의 아질산염 소거 및 전자공여 작용
한국식품과학회지
1996 .04
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
기계식 및 재래식 죽초액의 아질산염 소거 및 전자공여 작용
한국식품과학회지
2002 .08
글루타민산 발효에 관한 연구 : 제1보 초산으로 부터 L-Glutamic Acid 생성
한국식품과학회지
1972 .06
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
생약재 추출물의 생리활성 효과
Food Science and Preservation
2004 .09
당뇨처방에 근거한 생약재 복합물의 항산화 활성
Food Science and Preservation
2011 .12
Increased Health Functionality of Kimchi Containing Mixture of Wild Vegetables with Nitrite Scavenging Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국산(韓國産) 겨자과(科) 종실류(種實類)의 화학적(化學的) 조성(組成)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
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