지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
HISTORY OF PERMEATION STUDIES
PERMEATION THEORY
INSTRUMENTAL DEVELOPMENT OF PERMEATION STUDIES
SIGNIFICANT FINDINGS
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
과수봉지의 특성 평가 ( II ) : 국내 재배환경에 이용되는 배봉지의 물성 탐색
펄프·종이기술
2018 .06
Effects of Solvent, pH and Salt on Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Sodium Caseinate Films
Food Science and Biotechnology
1997 .12
pH 변화에 따른 점토의 투수특성
한국농공학회논문집
2002 .01
포장재 산소투과도 및 포장량에 따른 큰느타리버섯 신선도 변화
한국버섯학회지
2013 .01
貯藏溫度 및 濕度가 알루미늄箔 積層紙의 水分透過率에 미치는 影響
한국식품과학회지
1981 .12
The Study of Improvement of Measurement Precision on Bulk Density, Soil Hardness and Air Permeability in Upland Soils
한국토양비료학회지
2017 .10
Estimating of Soil-Water Characteristic Curve Using Air Permeability
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Permeabilities of Korean Earthenware Containers and Their Potential for Packaging Fresh Produce
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effect of Container Sealed with High Permeability Film on the Quality of Fresh-cut Mixed Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
플라스틱 필름류의 투습도 측정방법
한국식품과학회지
1989 .04
Knowledge and Importance of Organic Produce to Urban Consumers in the Republic of Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
미국의 유기농식품 -현황과 전망
한국유기농업학회지
2002 .01
Smart Food Packaging
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .12
Migration of Styrene in Relation to Food - Packaging Materials
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
고로슬래그 콘크리트의 투수특성에 관한 실험적 연구
한국농공학회논문집
2013 .01
불포화토의 투수특성
한국농공학회논문집
2005 .01
Effect of Packaging Conditions on the Fruit Quality of Chinese Quince
Food Science and Biotechnology
2006 .10
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Antimicrobial and Physical Properties of Food Packaging Films Incorporated with Some Natural Compounds
Food Science and Biotechnology
2000 .01
0