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이용수
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References
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EFFECT OF LIPID COMPOSITION OF PRODUCT DIETS ON OVA FORMATION OF RUSSIAN STURGEON FEMALES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of Various Dietary Protein Levels on Growth and Body Composition of Young Common Carp Reared in Recirculating System
한국양식학회지
2000 .03
조피볼락 육성용 배합사료와 시판사료의 사육효과 비교
한국양식학회지
1996 .11
EFFECTS OF PHOSPHORUS SUPPLEMENTATION ON GROWTH, FEED EFFICIENCY AND MINERAL STATUS OF JUVENILE STURGEON FED DIETS WITH HIGH AND LOW LEVELS OF FISHMEAL
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Dietary Protein Requirement for Young Far Eastern Catfish Silurus asotus
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
STURGEON AQUACULTURE INDUSTRY IN CHINA : DIFFICULTIES AND WAY OUT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EFFECT OF DIETARY PROTEIN AND LIPID LEVELS ON GONADAL DEVELOPMENT OF MALE AND FEMALE SHIP STURGEON, Acipenser nudiventris, FED THE EXPERIMENTAL DIETS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
A review on sturgeon aquaculture in Iran
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
치어기 황복(Takifugu obscurus) 사료 내 에너지에 대한 적정 단백질 비 평가
수산해양교육연구
2014 .08
THE GENETIC DIVERSITY OF CHINESE STURGEON (Acipenser sinensis) IN THREE STURGEON FARMS USING MICROSATELLITE MARKERS DEVELOPED BY ILLUMINA SEQUENCING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
조단백질 수준에 따른 갯벌 미생물 유래 단백질 분해 효소제의 급여가 육계의 생산성, 영양소 소화율 및 혈액 내 총 단백질과 혈중 요소태 질소 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2007 .09
INTERRUPTIONS OF NATURAL SPAWNING OF CHINESE STURGEON
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Protein and Phosphorus Availabilities of Five Different Dietary Protein Sources in Juvenile Olive flounder (Paralichthys olivaceus) as Determined by Growth Performance and Phosphorus Retention
한국양식학회지
2003 .05
AN OVERVIEW OF STURGEON AQUACULTURE IN NORTH AMERICA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
철갑상어의 영양성분 분석 및 중간수분식품 개발
Food Science and Preservation
2008 .10
Broiler 生産에 있어서 Energy와 Protein 要求量 決定에 관한 硏究 (第4報) - 同一Energy水準에서의 Protein 수준이 Broiler 生産에 미치는 影響 -
한국식품영양과학회지
1983 .12
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