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Ames 및 umu assay를 이용한 감궁탕의 안전성평가
생명과학회지
2005 .04
Development of Genotoxicity Assay Kit Using SOS/umu-Test
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
Inhibitory Effect of Astragali Radix Aqua-acupuncture Solution on Carcinogen-DNA Adduct and Free Radical formations
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
황기분말 첨가 설기떡의 품질특성
한국식품조리과학회지
2013 .01
서울, 경기지역의 황기에 대한 인지도 및 이용실태 조사
대한가정학회지
2009 .01
황기 추출액이 함유된 된장의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2006 .01
Ames 실험계 및 SOS Chromotest 에서 Linolenic acid 의 돌연변이유발 억제효과 ( Inhibitory Effect of Linolenic Acid on the Mutagens-Induced Mutagenicities in Ames Assay System and SOS Chromotest )
생명과학
1995 .08
Effects of Acupuncture and Radix Astragali Aqua-acupuncture at synsu(BL23) on Transcriptional Expression of Mouse Cytokine IL-6
한국동물학회 학술대회
1998 .01
황기를 첨가한 발효주의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2012 .02
Study on the Identification and Genetic Relationship of Adenophora radix and Codonopsis radix Using RAPD
한국식물학회 학술발표대회
2000 .01
A Yeast MRE3/REC114 Gene is Essential for Normal Cell Growth and Meiotic Recombination
The Journal of Microbiology
1999 .12
Evaluation of assay conditions for the performance of Enzyme Linked Aptamer Assay
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
황기 농축액을 첨가한 절편의 품질특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
ICP-AES를 이용한 황기 속에 함유된 원소의 성분 분석과 Chemometrics를 이용한 한약재의 원산지 규명
분석과학
2001 .08
Establishment of assay specification for Peucedani Radix with HPLC/DAD
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
감초추출물 첨가량을 달리하여 제조한 기능성 머핀의 관능적ㆍ기계적 특성
한국식품조리과학회지
2004 .01
Physicochemical Components of Astragalus membranaceus Bunge Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
황기가루 첨가량에 따른 양갱의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2008 .02
Physicochemical and Active Ingredient of Astragalus membranaceus Fermented with Aspergillus awamori
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Development of Safe and Effective rec-OPV Using Poliovirus Sabin I-derived Mucosal Vaccine Vector
한국미생물학회 학술대회논문집
2001 .10
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