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Physicochemical Components of Astragalus membranaceus Bunge Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
건조유무에 따른 황기 추출물의 특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
임상검체에서 분리된 Aspergillus Species의 연구
대한임상검사과학회지
2016 .01
Aspergillus Associated with Meju, a Fermented Soybean Starting Material for Traditional Soy Sauce and Soybean Paste in Korea
Mycobiology
2015 .01
황기 추출물을 첨가한 양념 치킨 소스의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .10
The Study of Anti-aging and Anti-allergic Activitys of Green Tea Fermented with Aspergillus chevalieri
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
발효차의 미생물 대사체 분석에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2021 .04
Functional Study of the Fermented Dahlia Extract Using Specific Environment-derived Bacteria as Active Ingredient in Cosmeceuticals
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Bioconversion of Cyanidin-3-Rutinoside to Cyanidin-3-Glucoside in Black Raspberry by Crude α-L-Rhamnosidase from Aspergillus Species
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Aspergillus fumigatus 에 의한 휘발성유기화합물 분해
한국대기환경학회 학술대회논문집
2017 .11
건강한 성인에게서 발생한 Aspergillus flavus 피부감염 1예
대한의진균학회지
2016 .01
MpkB MAP Kinase Pathway, Which is Required for Sexual Development, is Dispensable for Mycotoxin Production in Aspergillus nidulans and Aspergillus flavus
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Role of Signal Peptidase in Aspergillus fumigatus
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Spore-specific Gene Expression in Aspergillus nidulans
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Aspergillus aureoterreus, A. pseudonomiae, A. siamensis, and A. flocculosus-ochraceopetaliformis as Four New Pathogens of Eye Infection in DNA Barcoding Markers
대한의진균학회지
2024 .09
Regulation of Asexual Development by Light in Aspergillus flavus
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
The Velvet Regulators in Aspergillus flavus
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Expression Patterns of Developmental Genes during Mating in Aspergillus fumigatus
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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