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Aspergillus Associated with Meju, a Fermented Soybean Starting Material for Traditional Soy Sauce and Soybean Paste in Korea
Mycobiology
2015 .01
녹차 선택 속성을 통한 미국 녹차소비자의 시장 세분화에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2016 .08
임상검체에서 분리된 Aspergillus Species의 연구
대한임상검사과학회지
2016 .01
Volatile Flavor Components of Blended Tea with Fermented Tea and Herbs
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Fermentation-Mediated Enhancement of Ginseng’s Anti-Allergic Activity against IgE-Mediated Passive Cutaneous Anaphylaxis In Vivo and In Vitro
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
어성초(Houttuynia cordata Thunb) 유산균 발효물의 항알러지 활성
한국환경과학회지
2017 .12
발효차의 미생물 대사체 분석에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2021 .04
High-resolution 1H NMR Spectroscopy of Green and Black Teas
대한화학회지
2019 .04
Overproduction of Cyclic Dipeptides Which Shows Anti-viral, Anti-fungal, and Anti-bacterial Activities in Yeast
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Microbiome Studies on Allergic Diseases
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Physicochemical and Active Ingredient of Astragalus membranaceus Fermented with Aspergillus awamori
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Anti Glare 에칭과 Anti Reflection 후 공정에 따른 광학적 특성 변화
한국진공학회 학술발표회초록집
2018 .02
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus Manihot L. by Bacillus licheniformis CP6
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus Manihot L. by Bacillus licheniformis CP6
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Heavy metal contents compared with solid tea and infused tea
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Screening of Synthetic Compounds for Anti-biofilm- and Anti-quorum Sensing Activities
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Aspergillus fumigatus 에 의한 휘발성유기화합물 분해
한국대기환경학회 학술대회논문집
2017 .11
건강한 성인에게서 발생한 Aspergillus flavus 피부감염 1예
대한의진균학회지
2016 .01
MpkB MAP Kinase Pathway, Which is Required for Sexual Development, is Dispensable for Mycotoxin Production in Aspergillus nidulans and Aspergillus flavus
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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