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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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대구지역 여대생의 골밀도에 영향을 미치는 관련인자와 영양소 섭취와의 상관성 분석
대한영양사협회 학술지
2005 .01
Relationship Among Body Mass Index, Nutrient Intake and Antioxidant Enzyme Activity of Postmenopausal Women
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
[CQ-8] Effects of Isoflavones Supplementation on Bone Mineral Density and Sex Hormones in Postmenopausal Women with Osteoporosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P9-12] The Effect of Magnesium Supplementation on Bone Mineral Density, Bone Strength and Bone Metabolism Parameters in Growing Female Rats Fed with Diets Containing Different Calcium Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
근육식품에서 지방산화와 관련된 항산화 효소
한국축산식품학회지
1998 .01
Effects of Swim Training and Vitamin C Supplementation on the Antioxidant System Following Exhaustive Exercise Stress
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
일부 여대생의 영양섭취와 손목 골밀도와의 상관성
대한영양사협회 학술지
2006 .01
흰쥐의 조직 중 무기질 함량과 골밀도 분석
한국동물번식학회지
2010 .01
Effect of Different Housing System on the Performance, Bone Mineral Density and Yolk Fatty Acid Composition in Laying Hen
한국가금학회지
2012 .12
[PL-2] Skeletal Effects of Soy Isoflavones in Humans : Bone Mineral Density
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effects of Oryza sativa L. Aleurone Layer Extract on Bone Mineral Density and Bone-related Markers in the Ovariectomized Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
대두(大豆)에서 분석(水分)스트레스에 의(依)한 항산화효소(抗酸化酵素)의 활성도(活性度) 변화(變化)
경북대농학지
1998 .01
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect Endurance Exercise Capacity and Antioxidant Activities of Water extract from Vaccinium spp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
A Mixture of Curcumin, Vitamin C, and E Prolongs the Antioxidant Effect to Beyond That of Each Component Alone in Vivo
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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