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Correlation between Antioxidant Enzyme Activity, Free Iron Content and Lipid Oxidation in Four Lines of Korean Native Chicken Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Muscle foods에서의 지방산화
식품기술
1990 .01
Food Antioxidants
Food Science and Biotechnology
1993 .06
[P8-322] Relative Contribution of Hypoxia-inducible factor 1-beta and Glutathione Level in Phase 2 Detoxifying/Antioxidant Enzyme Induction in Response to Antioxidants and Oxidative stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of the Activities of Antioxidant Enzyme and Lysosomal Enzymes of the Longissimus dorsi Muscle from Hanwoo (Korean Cattle) in Various Freezing Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
상업용 목질섬유소 분해 효소의 특성
펄프·종이기술
2004 .09
Protective Effects of Black Rice Extracts on Oxidative Stress Induced by tert-Butyl Hydroperoxide in HepG2 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
Kinetics of Water Deficit-induced Oxidative Stress and the Activation of Antioxidant Enzymes in White Clover Leaves
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2005 .01
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Effect of Chromium Stress on Antioxidative Enzymes and Malondialdehyde Content Activities in Leaves and Roots of Mangrove Seedlings Kandelia Candel (L.) Druce
Journal of forest and environmental science
2010 .01
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
대두(大豆)에서 분석(水分)스트레스에 의(依)한 항산화효소(抗酸化酵素)의 활성도(活性度) 변화(變化)
경북대농학지
1998 .01
Comparison of Physicochemical Characteristics of Hot-boned Chicken Breast and Leg Muscles during Storage at 20℃
한국축산식품학회지
2011 .01
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
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