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이용수
2011
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
Literature Cited
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The Blueberry Industry in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
생산지역에 따른 Blueberry 품종의 과실품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Comparative Photosynthetic Characteristics and Antioxidative Enzyme Activities of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum cv. Bluecrop) in Well-watered and Water-stressed Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
Growth Characteristics of Blueberry Trees Growth in a Heated Plastic House
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Modified Atmosphere Packaging Maintains Postharvest Quality of Blueberries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Effect of Freezing Temperature on the Characteristics of the Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
국내에서 생산된 Blueberry 4개 품종 과실의 유통중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
준고랭지에서 생산된 Blueberry의 품종별 과실품질 비교
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Physicochemical Properties of Dried Blueberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국산 블루베리 농가의 유기농 전환의향 연구
한국유기농업학회지
2013 .01
Changes of Photosynthetic Characteristics in Water-Stressed Blueberry Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Ripening and Quality Profile of Fruit of Three Species of Blueberries Grown in Tokyo
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
영동지역에 적합한 Blueberry 품종 선발을 위한 생육상 비교
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Influence of Modified Atmosphere on Quality Attributes of Blueberry
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Potentials of Blueberry Production in Northeast Asia
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
품종 및 삽수에 따른 Blueberry 녹지삽의 생존율 차이
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Role of Boron on Physiological Features in Highbush Blueberry Grown in Acid Conditions
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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