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블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
Effect of blueberry extracts on improvement of lipid profiles in high fat diet mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
블루베리 유산균 발효물의 이화학적 특성 및 저장안정성
Food Science and Preservation
2015 .12
Manufacture of fermented Allium hookeri using fermented blueberry produced lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of biocide addition on plantlet growth and contamination occurrence during the in vitro culture of blueberry
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Effects of Fermented Blueberry Extract on Immunostimulating in Immunodeficient Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Discrimination of Blueberry Cultivars using Combination of SCAR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of blueberry extract on Blood Pressure Regulation in DOCA-salt induced hypertension rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics by dry temperature and method in Ecofriendly Cultivated Blueberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Berry Fruits (Blueberry and Rubus coreanus Miquel) by Acetic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Using mulberry, bokbunja, blueberry compare with quality characteristics by varying the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Capacity and Physiological Compound Content of Highbush Blueberry Varieties Extracted in Different Ethanolic Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국의 주요 블루베리 품종의 항산화 활성 및 페놀화합물 함량 분석
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
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