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Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparison of Phenolic Compounds Accumulation and Antioxidant Activity among Six Basil Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
국내 블루베리 주요 재배 품종 현황
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Antioxidant Activities of Selected Berries and Their Free, Esterified, and Insoluble-Bound Phenolic Acid Contents
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Evaluation of Antioxidant Activity in Bioconversion Specimens Using Black Rice and Blueberry Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
블루베리 유산균 발효물의 이화학적 특성 및 저장안정성
Food Science and Preservation
2015 .12
Comparison of Phenolic Compound Contents and Antioxidant Activity in the Collected Resources of Huttuynia cordata by Each Part
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
제주산 블루베리와 상동열매의 일반성분, 항산화 및 항증식 활성 비교
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Antioxidant Capacity and Physiological Compound Content of Highbush Blueberry Varieties Extracted in Different Ethanolic Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity, Total Phenol and Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Moench
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
블루베리 품종별 상온 유통중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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