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블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lake water quality improvement empowering natural remediation using ecofriendly water treatment agent
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Blueberry Leaf Extract Improves Obesity and Hyperglycemia in High-fat Diet-Fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Using mulberry, bokbunja, blueberry compare with quality characteristics by varying the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of biocide addition on plantlet growth and contamination occurrence during the in vitro culture of blueberry
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Strawberries by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
Discrimination of Blueberry Cultivars using Combination of SCAR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of blueberry extracts on improvement of lipid profiles in high fat diet mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
블루베리 품종별 상온 유통중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
건조 온도에 따른 블루베리의 품질변화 및 항산화특성
Food Science and Preservation
2015 .08
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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