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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Literature Cited
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TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Potential Mechanisms Associated with Delay of Softening in Peach Fruit Mediated by Postharvest High CO₂ Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Changes of Sugar Composition and Related Enzyme Activities during Fruit Development in Peach (Prunus persica)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Selection of Fruit Quality Assessment Factors for Peach Genus
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of Nitrous Oxide (N₂O) on the Shelf Life of Peach (Prunus persica) Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Evaluation and Comparison of Quantitative and Qualitative Characteristics of Five Peach Cultivars Grown under the Climatic Conditions of Karaj, Iran
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
복숭아 과실 세포벽 구성 성분의 변형에 미치는 β-Galactosidase의 역할
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .10
Postharvest CO₂ Treatment Delayed Softening in ‘Mihong’ Peach Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Extended shelf-life of ‘Kumhong’ nectarine and ‘Madoka’ peach fruits by treating the trees with calcium compounds and chitosan
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Study on Reasons of Peach Fruit Ventral Structure Softening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
성열중(成熱中) Tomato 과실(果實)의 ${\beta}$-Galactosidase의 활성변화(活性變化)와 그 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
Evaluation of Vulnerability to Split-Pit in Peach Fruit by a Pressure Chamber
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
개화기 이상저온에 따른 복숭아 품종별 수정 및 결실특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
사과 “북두”품종의 성숙전 과육연화에 관여하는 요인 연구 : 정상과와 연화과의 수분, 탄수화물 함량 및 β-galactosidase 활성 비교
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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