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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Effect of preharvest application of chitosan on the growth and quality of peach fruit (Prunus persica L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
수확 전・후 키토산 및 고농도 CO₂ 처리와 복숭아 저장성 증진
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
칼슘화합물 및 키토산의 수체처리에 의한 복숭아 과실의 저장성 향상
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
칼슘제 및 키토산 처리에 의한 ‘금홍’과 ‘마도카’ 복숭아 과실의 성숙관련 유전자 발현 억제
한국국제농업개발학회지
2024 .03
칼슘제제 및 키토산의 수체처리에 의한 복숭아 과실의 특성 및 관련유전자 발현 변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Potential Mechanisms Associated with Delay of Softening in Peach Fruit Mediated by Postharvest High CO₂ Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Pre-/Post-harvest treatment for the safety and quality control of peach fruits: implications from bacteria and fungi microbiome data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
복숭아 수령별 경제적 가치 평가
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
복숭아 봉지 재배에 따른 복숭아 심식나방류 방제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Characterization of Blue Light Resistance of Fruit-decaying Fungi Isolated from Peach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Changes in White-fleshed Peach Fruit by Harvest Maturity Under Ambient Temperature for Export
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
엽과비에 따른 복숭아 ‘미홍’의 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Postharvest CO₂ Treatment Delayed Softening in ‘Mihong’ Peach Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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