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Comparison of Ripening Behavior of Cluster Type Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
고 이산화탄소 처리 조건이 토마토(Lycopersicon esculentum Mill.)의 숙성 중 품질 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .12
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Studies on the Cause of Heart Rot Symptom in Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
꽃토마토(Lycopersicon esculentum)의 原形質体 遊離와 培養
한국원예학회 학술발표요지
1986 .02
Effects of Storage Duration on Physicochemical and Antioxidant Properties of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Detached and On-vine Ripening on Physicochemical and Antioxidant Properties of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparison of Regeneration Frequency in Rootstock Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) and Transformation
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Yield and Fruit Quality of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) Cultivars Established at Different Planting Bed Size and Growing Substrates
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
재배방법에 따른 토마토 과실의 저장성 비교
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
다양한 토마토 유전자원 수집, 평가 및 선발 결과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Selection of Tomato (Lycopersicon esculentum cv medicine) Maturity Stages to Export
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
토마토에 있어서 ⁴⁵CaCl₂의 葉面吸收 및 移動
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2001 .12
양액공급 조절이 토마토의 생육 및 생리적 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
고형배지경에서 배양액농도가 토마토의 생육에 미치는 영향
생물환경조절학회지
1995 .06
Growth and Yield Response of Greenhouse Tomatoes ( Lycopersicon esculentum Mill.) to Nitrogen Application Level in Fertigation Culture
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Growth and Yield Response of Greenhouse Tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.) to Nitrogen Application Level in Fertigation Culture
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
고형배지경에서 배양액농도가 토마토의 초기수량 및 품질에 미치는 영향
생물환경조절학회지
1995 .06
해수처리가 토마토 생육 수량 및 품질에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2002 .04
Methylotrophic Bacteria Decreases Nickel and Cadmium Toxicity in Tomato (Lycopersicon Esculentum L.) Seedlings
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2006 .10
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