지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
實驗目的
材料 및 方法
摘要
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
참다래의 수확 시기에 따른 저장중 품질의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
A New Kiwifruit Variety, ‘Golden Ball’ with High Soluble Solids Content and Early Harvesting
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Relationship between Dry Matter Weight and Soluble Solid Content at Harvest among 5 Gold Kiwifruit Accessions
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
해금 참다래의 수확시 당도와 관련한 저장중 과실품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
A New Kiwifruit Variety, ‘Sweet Gold’ with High Soluble Solids Content and Firmness
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Development of ZESPRITM Gold Kiwifruit : Success at a Cost
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
HPLC를 이용한 Kiwifruit의 계통별 비타민 C 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
참다래 종류별 추출물의 생리활성 차이
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Fruit Developmental Characteristics in Kiwifruits Growing in Jeju Region
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Shelf Life Prediction of Ripe Kiwifruit (Actinidia deliciosa) Based on Near Infrared Spectroscopy
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Fungal Infection Occurrence on New Cultivars of Kiwifruit Correlated with Fruit Soluble Solids Content and Firmness
한국토양비료학회지
2017 .08
참다래 종류별 항산화 효소의 활성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
후숙시기 동안 참다래의 품질, 기능성 및 액티니딘 함량 변화 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
Current practices and economic performances of organic kiwifruit production in comparison with conventional one in Korea
한국유기농업학회지
2011 .01
Understanding tissue specific the microbial communities of kiwifruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
0