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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과
참고문헌
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난황 내 색소의 축적은 산란율과 무관함을 제시하는 증거 : 균체가 생성하는 Canthaxanthin의 급여에 의해 강화된 난황의 착색
한국가금학회지
2011 .09
Canthaxanthin을 이용한 산란계의 피부, 근육 및 난황의 착색 효과
한국가금학회지
2004 .06
식품 색소 Canthaxanthin의 HPLC 최적 분석법 확인 및 타당성과 측정불확도 평가
한국식품영양과학회지
2016 .03
Quantitative Comparison of Radiation-induced Hydrocarbons from Irradiated Raw Egg Yolk, Boild Egg Yolk and Egg Yolk Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Lycopene의 첨가 급여가 계란의 품질에 미치는 효과
한국가금학회지
2008 .09
Sequential Separation of Main Components from Chicken Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Lesser known indigenous vegetables as potential natural egg colourant in laying chickens
한국축산학회지
2014 .01
Effects of Dietary Turmeric Powder on Laying Performance and Egg Qualities in Laying Hens
한국가금학회지
2012 .03
Effects of Supplemental Humic Substances on Egg Production and Quality in Laying Hens
한국가금학회지
2006 .12
산란계 사료에 천연 및 합성착색제 첨가가 산란성적, 난질 및 난황의 지방산 농도에 미치는 영향
한국가금학회지
2002 .12
Carotenoid의 급여가 산란노계의 도체 착색에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
난황 Cholesterol 함량에 대한 유전적 모수 추정
한국가금학회지
1989 .03
Egg Yolk Reduce Blood Lipid in Normal Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
라이코펜 급여 형태가 산란계 난황내 라이코펜 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
A Strategy for Quality Poultry Egg Production Ⅱ. Egg Interior Quality ; Cholesterol Content, Egg Yolk Pigmentation, Controlling Egg Weight and Organic Eggs
한국가금학회지
2000 .08
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