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Genetic Transformation of Prunus mume
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Genetic diversity of Organic Acid Contents in Pre-Matured Fruits of 196 Korean Prunus mume Landraces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
AFLP 마커를 이용한 당단풍나무 집단의 유전다양성과 유전구조
한국산림과학회지
2016 .01
Differential Display Screening of Genes Involved in Drought and Salt Tolerance in Three Cultivars of Prunus mume Sieb. et Zucc
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
매화의 향기성분 분석과 매화차 추출조건
Food Science and Preservation
2006 .04
수확시기별 매실의 생리활성 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
Genetic Diversity and Identification Marker Development by RAPD and SCAR in Prunus Genus
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
LC-MS/MS 이용한 매실(Prunus mume Sieb. et Zucc.) 중 Cyantraniliprole 및 대사산물 잔류특성 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
매화의 품종과 건조방법에 따른 화학성분 조성
Food Science and Preservation
2006 .04
가스흡착제 처리가 상온 유통 청매실의 품질 및 호흡특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .12
Breeding of Large Fruit Variety ‘Hongchorong’ of Japanese Apricot (Prunus mume Sieb. et Zucc.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Genetic Diversity of Brassica Species Revealed by Amplified Fragment Length Polymorphism and Simple Sequence Repeat Markers
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .02
Varietal Classification of Morphogical Quantitative Traits by Multivariate Analysis in Prunus mume
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
매실(Prunus mume)을 첨가한 호상요구르트의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .06
Protective Effect of Various Fractions from Prunus mume against oxidative damage using in vitro models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Genetic Variation and Polymorphism in Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss Analysed by Amplified Fragment Length Polymorphism
한국양식학회지
2004 .02
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