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Breeding of The Black Table Grape Cultivar ‘Heukgoosul’ (Vitis hybrid) with Large Berry and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Breeding of Black Table Grape Cultivar ‘Suok’ (Vitis hybrid) with Large Berries and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Breeding of Black Table Grape Cultivar ‘Heukboseok’ (Vitis sp.) with Large Berries and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Breeding of The Red Early Season Table Grape Cultivar ‘Hongisul’ (Vitis hybrid) with High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Genetic Relationship of Korean Bred Grape Cultivars Using Microsatellite
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Characteristics of Triploid Table Grape Cultivar 'Earlyred Seedless' (V. vinifera×V. labrusca) Bred in China
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Breeding of Table Grape ‘Hongsodam’ with Red Fruited
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Promotion of Grape Berry (Vitis vinifera) Ripening by the Combination of S-(+)-Abscisic Acid and Potassium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Changes of Cell Wall Polysaccharides during Berry Ripening in Grapes (Vitis spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Metabolic Phenotyping of Berries in Different Six Grape (Vitis vinifera) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Effect of Post-harvest Ethanol Treatments on the Decay and Quality of Table Grape
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
RAPD와 SSR 마커를 이용한 포도 대목 품종 및 포도 속(Vitis) 야생 유전자원의 유연관계 분석
한국육종학회지
2012 .01
Development Gene-based Markers for Breeding of Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
씨 없는 3배체 포도 ‘레드드림’ (Vitis sp.) 육성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Genetic Relationship in Eleven Grape Cultivars (Vitis spp.) Using AFLP Molecular Markers
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
고품질 중생종 포도 ‘탄금추’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
용매추출 및 화학적 정제법에 의한 고품질의 포도씨유의 제조
Food Science and Preservation
2005 .12
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
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