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Development Gene-based Markers for Breeding of Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
과수육종 역사, 현황과 전망
한국육종학회지
2020 .01
포도 유전육종 연구 현황
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
Transcriptome Profiling during Grape Seed Development Reveals Candidate Genes Distinguishing between Seeded and Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development and Utilization of Trait Associated Markers in Peach and Grape
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of the Berry Physical Properties of Grape Genetic Resource to Improve Grape Transportability and Storability
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Assessment & implications of the business cessation support system for farmers: focus on the grape business
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Analysis of Muscat Flavor Volatile Component of Grape Genetic Resources for Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
포도 수령별 경제적 가치 평가
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The quality changes of table grapes domestically grown by each development stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Molecular Markers for Systematic Molecular Breeding Program in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of Wine Made from Domestic Grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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