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포도 숙성 정도에 따른 청포랑 화이트 와인의 향기 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
Control of Obesity-Related Metabolic Diseases Using a Polyphenol-Rich Wine Grape Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Muscat Bailey A 품종 포도주의 청징과 여과에 따른 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Physicochemical characteristics of Chodang corn wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Biological activity of wine by-products by varieties of grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties and antioxidant activities of yanggaeng added with different grape varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
국내 포도로 제조한 와인의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2020 .12
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
국내 육성 포도 품종 아그데 적포도주 품질 특성
Food Science and Preservation
2023 .10
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Physicochemical Properties and Consumer Acceptance of Merlot Wines Imported from USA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
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