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Correlation Analysis between Traits through Evaluation of Characteristics of Peach Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Development Gene-based Markers for Breeding of Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Occurrence of Peach latent mosaic viroid Inducing Peach Calico Disease of Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Transcriptome Profiling during Grape Seed Development Reveals Candidate Genes Distinguishing between Seeded and Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of the Berry Physical Properties of Grape Genetic Resource to Improve Grape Transportability and Storability
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effects of zeolite-based functional paper packaging on the quality of the kawanakajima white peach during storage
Food Science and Preservation
2022 .07
Assessment & implications of the business cessation support system for farmers: focus on the grape business
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality characteristics of peach drinks with added sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The quality changes of table grapes domestically grown by each development stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
포도 유전자원의 원예적 특성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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