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Comparison of Glucosinolates Contents in the Germplasm of Different Cruciferous Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Cruciferous Vegetables, Glutathione S-Transferases, and Implications of Their Interaction to Colorectal Cancer Risk: A Review
Applied Biological Chemistry
2014 .01
[PL-2] Chemoprotection by Cruciferous Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Reduction in Colon Cancer Risk by Combination Consumption of Cruciferous and Apiaceous Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Bioactivities of Sulfur Compounds in Cruciferous Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Effect of Phytochemicals Found in Cruciferous Vegetables on Ox-LDL Induced-Foam Cell Formation in THP-1 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Elevated carbon dioxide significantly improves ascorbic acid content, antioxidative properties and restricted biomass production in cruciferous vegetable seedlings
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
1. 十字花科 主要菜蔬 育成系統의 種子形成에 미치는 몇가지 要因 및 炭酸가스 處理에 関한 研究
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
선택이온 측정법에 의한 십자화과 채소중의 Sulforahane 함량
한국식품과학회지
1997 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Phytochemical Analysis and Antioxidant Activity in Brassica Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Effects of Benzyl Isothiocyanate and Its N -Acetylcysteine Conjugate on Induction of Detoxification Enzymes in Hepa1c1c7 Mouse Hepatoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
十字花科 作物에서 自家不和合性의 發現에 미치는 CO₂處理와 몇가지 化學物質處理의 相互作用
한국원예학회 학술발표요지
1991 .04
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
Identification and Quantification of Glucosinolates in Selected Chinese Brassica Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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