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Effects of soil and foliar applied herbicides on the evening primrose (Oenothera biennis)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of soil and foliar applied herbicides on the evening primrose (Oenothera biennis )
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .10
추출방법을 달리한 달맞이꽃 추출물의 항산화 및 항균 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Germination and Early Growth Characteristics of Evening Primrose (Oenothera biennis) and Herbicides Selection for its Chemical Control
Weed&Turfgrass Science
2019 .09
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
사료 내 유화 달맞이꽃유의 첨가가 산란계 생산성 및 계란 내 감마리놀렌산 함량 축적에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Genetic Diversity of Wild Ginseng and Its Relation to Quality
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Chemical Toxicity Assessment of Dietary Fatty Acids
한국식품위생안전성학회 심포지움
2005 .01
한국산 파프리카의 품종별 화학성분
Food Science and Preservation
2006 .02
Fatty Acid Content and Composition of Various Korean Shellfish
Food Science and Biotechnology
2003 .02
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
발효조건을 달리한 달맞이꽃 발효액의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
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