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The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저온적산시간과 휴면타파제 처리가 4배체 포도 품종의 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Culture Media and Regulators on Adventitious Bud Regeneration from Leaves and Stems in Vitro in Grape
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Antioxidant Activities of Extracts from Skin of Triploid Hybrid grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도씨 추출물의 항산화성
한국식품과학회지
2002 .06
[P8-207] Improvement of Antioxidant Activity of Grape Skin by Alcohol Fermentation by Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Ethanol Extract from Grape Cultivar Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Stimulating Effects of Far-infrared Ray Radiation on the Release of Antioxidative Phenolics in Grape Berries
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Antioxidative Properties of Different Solvent Extracts from Persimmon (Diospyros kaki cv. Fuyu) Flower-Buds
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
Genetic Diversity of Grape Rootstocks and Wild Grapes by RAPD Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Genetic Diversity Analysis by RAPD of Grape Rootstocks and Wild Grapes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Optimization of Ultrasound Assisted Extraction of Phenolic Compounds and Antioxidants from Grape Peel through Response Surface Methodology
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Quality and Antioxidant Activities Characteristics of Bread Added with Delaware Grape Concentrates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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