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1-methylcyclopropene (1-MCP) 처리에 의한 배 ‘스위트스 킨’의 저장기간 연장
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Changes in Firmness and Cell Wall Hydrolysis in ‘Hayward’ Kiwifruit by Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
1-methylcyclopropene(1-MCP)처리가 파프리카 과실의 품질과 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Effects of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) and Modified Atmosphere Packaging (MAP) on Storage Life of Avocado Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Postharvest 1-methylcyclopropene (1-MCP) Application to Maintain Market Quality of Table Grapes during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
1-Methylcyclopropene (1-MCP) 처리에 따른 사과와 복숭아 과실의 품질 및 에틸렌 생성 변화의 비교
Food Science and Preservation
2005 .12
1-MCP(1-Methylcyclopropene)가 오이의 선도유지에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
팥 종피에서의 색소 추출과 저장 안정성
경북대농학지
2010 .01
Effects of 1-Methylcyclopropene Treatment and Controlled Atmosphere Storage on Poststorage Metabolism and Quality of ‘Hongro’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Application Levels on Fruit Quality Attributes in ‘Chuhwang’ Pear During Cold Storage and Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
1-MCP 처리가 ‘추황배’의 저장 및 유통 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Extension Shelf Life in ‘Hayward’ Kiwifruit Influenced by 1-methylcyclopropene (1-MCP) Treatment during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Extension Shelf Life in ‘Hayward’ Kiwifruit Influenced by 1-methylcyclopropene (1-MCP) Treatment during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Postharvest Fruit Quality and Storage of Oriental Water Melon as Influenced by 1-Methylcyclopropene (1-MCP)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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