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Changes of Protein Metabolism in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) during Fruit Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Development of Cultivation Practice in New Released Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Storage Temperature Effect on Fruit Quality Attributes of ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
10. Ethephon 処理가 배 摘果에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1987 .02
Identification Markers and Phylogenetic Analysis Using RAPD in Asian Pears (Pyrus spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
화총내 착과위치에 따른 ‘신고’ 배 (Pyrus pyrifolia Nakai) 과실의 품질비교
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
Effect of Pre-conditioning Duration on Fruit Quality Attributes and Physiological Disorders, and Metabolites in ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
배(Pear)의 생리활성 물질 및 생리활성 효능
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
Development of the Pollen Cells in Pear Cultivars (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
화주 제거가 동양배(Pyrus pyrifolia)의 착과와 종자 형성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .04
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
'신고' 배 저온 저장중 발생하는 얼룩과 원인 및 방지
Food Science and Preservation
2003 .12
신고 배의 저온 저장 중 과피 흑변의 발생 및 방지에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Taxonomic Relationships in Asian Pears (Pyrus spp.) Using Cluster Analysis of Morphological Characteristics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Establishment of a simple method for purification of high purity chlorogenic acid from immature fruit of pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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