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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Combination of chitosan-coating and irradiation on nutritional and sensory quality of egg
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
Quality Prediction of Eggs Treated in Combination with Gamma Irradiation and Chitosan Coating Using Response Surface Methodology
한국축산학회지
2011 .01
고선량 감마선 조사가 신선란의 저장 중 이화학적 특성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2000 .01
감마선 처리에 따른 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
Effect of γ-Irradiation on the Molecular Properties of Egg White Proteins
Food Science and Biotechnology
2000 .08
키토산 코팅 및 감마선 조사에 의한 계란에 오염된 위해 미생물 제어 및 영양학적 특성 평가
한국가금학회지
2010 .03
마이크로파의 조사시간에 따른 구운계란의 성상 변화
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effect of irradiation on protein modification of egg white protein
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2008 .11
Chitosan Coating이 계란의 저장중 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1996 .04
적양배추 새싹채소의 발아 및 저장 조건 최적화
한국식품과학회지
2013 .02
A Comparison of the Efficiency of Electron Beam Irradiation on Enzymatic Hydrolysis between 4 Doses of 25 kGy and a Single Dose of 100 kGy for Bioethanol Production
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Effects of Electron Beam Irradiation on Pathogen Inactivation, Quality, and Functional Properties of Shell Egg during Ambient Storage
한국축산식품학회지
2010 .01
감마선 조사에 의한 복숭아의 미생물학적, 이화학적 품질 및 관능적 품질 변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
홍삼의 품질개선을 위한 감마선 이용
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Short Communication of Novel Application of Food Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
배합사료 원료에 대한 방사선 살균 효과 ; 탄수화물의 살균
한국식품위생안전성학회지
1987 .01
Food Irradiation :Past, Present and Future
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[S11-2] Status Report on Food Irradiation and Its Novel Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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