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저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
계육의 위생화 및 안전 저장을 위한 감마선 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
전자선 조사가 진공 포장된 계육 가슴살의 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2005 .01
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
Quality Improvement of Chicken Breast Meat in a Group-Meal Service by Gamma Irradiation
Food Science and Preservation
2005 .02
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
Food Science and Biotechnology
2008 .02
방사선에 의한 김치저장 연구
한국식품위생안전성학회지
1988 .01
감마線 照射된 닭고기의 調理適性
한국식품영양과학회지
1985 .05
Effect of combination of chitosan coating and irradiation on physicochemical and nutritional properties of chicken egg during storage room temperature
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2009 .11
Quality characterization of gamma-irradiated fresh oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus) during low temperature storage
경북대농학지
2012 .01
감마선 조사 숙면의 미생물 및 일반 품질특성 변화
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
Effect of Low Dose γ-Irradiation on the Fate and Cell Envelope of Bacillus cereus, Escherichia coli, and Salmonella Typhimurium
한국축산식품학회지
2011 .01
감마선 조사계육의 아급성 독성평가
한국식품영양과학회지
2001 .04
Gamma Irradiation of Ready - to - Cook Bulgogi Improves Safety and Extends Shelf - Life without Compromising Organoleptic Qualities
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
감마선 조사에 의한 복숭아의 미생물학적, 이화학적 품질 및 관능적 품질 변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
적양배추 새싹채소의 발아 및 저장 조건 최적화
한국식품과학회지
2013 .02
A Comparison of the Efficiency of Electron Beam Irradiation on Enzymatic Hydrolysis between 4 Doses of 25 kGy and a Single Dose of 100 kGy for Bioethanol Production
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Quality Properties of Ginseng Chicken Porridge Prepared with Individually Gamma Irradiated Raw Materials
한국축산식품학회지
2013 .01
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