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감마선 처리에 따른 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
김치의 저장성 연장을 위한 Gamma선 조사
한국식품과학회지
1989 .02
전자선 조사가 진공 포장된 계육 가슴살의 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2005 .01
구운 계란의 감마선 조사에 따른 미생물학적 유통기한 설정
Food Science and Preservation
2004 .09
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Quality Improvement of Chicken Breast Meat in a Group-Meal Service by Gamma Irradiation
Food Science and Preservation
2005 .02
[P4-11] Eflect of Gamma and Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities of Vacuum-Packaged Chicken Breast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
가열 및 감마선 조사 병용처리가 가속저장 포장 김치의 저장안정성 및 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2006 .10
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
홍삼의 품질개선을 위한 감마선 이용
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
감마선 조사 포도의 저장온도에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .10
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
감마선 조사가 돈육의 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .03
레토르트 및 감마선 조사에 의한 화닭 덮밥 소스의 미생물 제어 효과 비교
한국축산식품학회지
2010 .01
감마선 조사에 의한 증자 찰옥수수의 저장 중 미생물 및 이화학적 특성변화
Food Science and Preservation
2006 .06
Effects of Irradiation on Meat Color
Food Science and Biotechnology
2003 .04
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